Cascara Kostaryka
Opis
Suszone skórki owoców kawowca.
Po zaparzeniu dają wyśmienity kwaskowaty i mocno owocowy napar.
Subtelna słodycz w tle, pełen oraz bardzo przyjemny smak.
Kraj pochodzenia -> Kostaryka
Parzenie:
Czas -> 6 - 10 minut
Ilość -> 6 - 10 gram
Temperatura parzenia -> 99°C
Dane techniczne
Gatunek kawy | -- |
Pochodzenie ziaren kawy | Ameryka |
Stopień palenia | -- |
Zawartość kofeiny | Wysoka |
SHG - Strictly High Grown – wyłącznie wysokie uprawy | Nie |
SHB - Strictly Hard Beans - wyłącznie twarde ziarna | Nie |
Europejskie przygotowanie, selekcja ręczna | Nie |
Typ herbaty | Owocowa |
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.