Indonezja Sumatra Mandhdeling
Opis

Czym charakteryzuje się kawa Indonezja Sumatra Mandhdeling?
Najważniejsze cechy naszej kawy Indonezja Sumatra Mandhdeling
- 100% Arabika
- pochodzenie: Indonezja
- stopień palenia: 4/5
- kwasowość: 1/5
- Intensywność: 4/5
Jak powstaje Indonezja Sumatra Mandheling Dubble Picked?
Dubble Picked oznacza że oferowana kawa podlegała podwojonej selekcji, w celu wyeliminowania niedojrzałych owoców kawowca – jest to jedno z oznaczeń gwarantujących, czysty smak i wysoką jakość kawy Sumatra Mandheling.
Dane techniczne
Gatunek kawy | 100% Arabica |
Pochodzenie ziaren kawy | Australia i Oceania |
Stopień palenia | Ciemne palenie |
Zawartość kofeiny | Średnia |
SHG - Strictly High Grown – wyłącznie wysokie uprawy | Nie |
SHB - Strictly Hard Beans - wyłącznie twarde ziarna | Nie |
Europejskie przygotowanie, selekcja ręczna | Nie |
Koszty dostawy
Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Opinie o produkcie (0)
