Indonezja Mandhdeling G1 triple picked Orang Utah
Cena regularna:
towar niedostępny
dodaj do ulubionych
Opis

Czym charakteryzuje się kawa Indonezja Mandhdeling?
Najważniejsze cechy kawy:
- 100% Arabika
- pochodzenie: Indonezja
- stopień palenia: 4/5
- kwasowość: 1/5
- intensywność: 4/5
Jak powstaje Indonezja Sumatra Mandheling Dubble Picked?
Triple Picked oznacza że oferowana kawa podlegała potrójnej selekcji, w celu wyeliminowania niedojrzałych owoców kawowca – jest to jedno z oznaczeń gwarantujących, czysty smak i wysoką jakość kawy Mandheling.
Dane techniczne
| Gatunek kawy | 100% Arabica |
| Pochodzenie ziaren kawy | Australia i Oceania |
| Stopień palenia | Ciemne palenie |
| Zawartość kofeiny | Średnia |
| SHG - Strictly High Grown – wyłącznie wysokie uprawy | Nie |
| SHB - Strictly Hard Beans - wyłącznie twarde ziarna | Nie |
| Europejskie przygotowanie, selekcja ręczna | Nie |
Opinie o produkcie (0)



Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.