Kamerun Mount Oku
Cena regularna:
towar niedostępny
dodaj do ulubionych
Opis

Czym charakteryzuje się kawa Kamerun Mount Oku?
Najważniejsze cechy:
- 100% Arabika
- pochodzenie: Kamerun
- stopień palenia: 3/5
- kwasowość: 1/5
- intensywność: 3/5
Dlaczego właśnie Kamerun Mount Oku?
Kawa pochodzi z zachodnio - północnej części regionu Kamerunu, uprawiana na
wysokości 1800-2200 m n.p.m. na zboczu wulkanu Mount Oku. Kawa o
czekoladowo-waniliowym aromacie, w smaku wyczuwalne czerwone owoce.
Idealna do zaparzania w ekspresie, sprawdzi się też w przelewie. Opis
kawy w załączniku.
Dane techniczne
| Gatunek kawy | 100% Arabica |
| Pochodzenie ziaren kawy | Afryka |
| Stopień palenia | Jasne palenie |
| SHG - Strictly High Grown – wyłącznie wysokie uprawy | Nie |
| SHB - Strictly Hard Beans - wyłącznie twarde ziarna | Nie |
| Europejskie przygotowanie, selekcja ręczna | Nie |
Opinie o produkcie (0)



Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.